Ellos Yksityislaina

Ellos Yksityislaina tarjoaa 100 – 2500 euron suuruisia lainasummia. Saat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, ja maksuaikaa myönnetään 1 – 5 vuotta.

Voit hakea Ellos Yksityislainaa, jos sinulla on säännöllisiä työ- tai eläketuloja, olet vähintään 25-vuotias eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Jo 800 euron (ennen veroja) kuukausittaiset tulot riittävät lainan myöntämiseen.

Lainahakemuksen voit tehdä netissä, eikä papereiden lähettelyä tarvita. Lainahakemus löytyy Ellos Yksityislainan verkkosivuilta, ja siinä tiedustellaan muun muassa tietoja työsuhteestasi, kuukausituloistasi, asumiskustannuksistasi ja maksamattomista veloistasi. Jos sinulla on esimerkiksi asuntolainaa tai luottokorttilainoja, selvitä niiden määrä ennen hakemuksen tekemistä.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, Ellos Yksityislaina tarkistaa luottotietosi. Tämä vie vain hetken, ja saat saman tien näytöllesi luottopäätöksen. Mikäli sinulle myönnetään laina, voit siirtyä saman tien allekirjoittamaan sopimuksen netin kautta. Netissä allekirjoittaminen onnistuu helposti sähköisen allekirjoittamisen avulla, eikä sinun tarvitse odotella sopimuspapereiden postittamista. Voit allekirjoittaa sähköisesti, jos käytössäsi on verkkopankkitunnukset.

Jos et halua allekirjoittaa sähköisesti, voit tilata lainapaperit kotiisi postitse, allekirjoittaa ne ja lähettää takaisin Ellos Yksityislainalle. Tämä tapa tietysti pidentää lainaprosessia muutamalla päivällä.

Ellos Yksityislainan lyhin maksuaika on yksi vuosi, mutta voit maksaa lainan takaisin myös nopeammin. Voit milloin tahansa maksaa koko jäljellä olevan luottosumman tai osan siitä, eikä etukäteismaksusta peritä lisäkustannuksia. Muutenkin voit saada laina-aikaan joustoa, sillä Ellos Yksityislaina tarjoaa kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Jotta voit käyttää maksuvapaan kuukauden, vähintään neljän peräkkäisen lyhennyserän tulee olla jo maksettuna sopimuksen mukaisesti.

Yllättikö lisälainan tarve, vaikka vanhaakin on vielä maksamatta? Ei hätää, Ellos Yksityislaina joustaa myös tässä suhteessa. Jos olet maksanut takaisin vähintään 10% alkuperäisestä lainasummasta ja ainakin kuusi lyhennyserää, voit hakea lisälainaa. Uutta lainaa voit saada korkeintaan 2500 euroa, ja sekä uuden että vanhan lainan maksuaikataulu on sama.

Millaisia sitten ovat luoton kustannukset? Esimerkiksi 100 euron lainan saat 120 euron kokonaiskustannuksilla vuoden maksuajalla. Maksat siis kuukaudessa 10 euroa. Maksimilainasumma 2500 euroa puolestaan tuottaa kokonaiskustannuksia yhteensä 2892 euroa, jos maksat lainan vuodessa ja pystyt maksamaan 241 euron suuruisia kuukausieriä. Ellos Yksityislainan luotot ovat siis varsin edullisia.

No comments yet.

Leave a Comment