Herttavippi

Herttavippi.fi on toimiva pikalainapalvelu kaikille yli 18-vuotiaille Suomen kansalaisille. Herttavipiltä saat lainaa silloin, kun tarvitset rahaa pikkukäteisen puutteeseen – koskipa rahanpuute sitten laskun maksua, matkaa, juhlimista, shoppailua tai muuta arjen rahoitusta, Herttavippi.fi tarjoaa sinulle pikailaa 20 – 700 euroa. Pikalaina on nimensäkin mukaan pikaiseen tarpeeseen, ja se tulee tilillesikin parhaimmillaan muutamissa minuuteissa. Valitse herttavippi.fi kun haluat päästä hummaamaan!

Herttavippi.fi tarjoaa lainaa 30 päivän laina-ajalla, joka on pikalainoihin nähden pitkä. Voit saada lainaa 20 €, 60 €, 100 €, 200 €, 300 €, 400 €, 500 €, 600 € tai 700 €. Löydät herttavipiltä lainat jokaiseen tarpeeseen. Esimerkiksi 20 euroa riittää hyvin jopa viikon ruokiin, 60 eurolla maksaa hammaslääkärilaskun, 100 eurolla ostaa helposti vaatteita talven varalle ja 700 euroa riittää pienen lomamatkan rahoittamiseksi.

Uusille asiakkaille Herttavippi.fi tarjoaa pikavippiä 20 – 200 euroa. Kun olet saanut lainaa Herttavipiltä jo aikaisemminkin ja maksanut sen takaisin sovitussa ajassa, voit hakea myöhemmin myös suurempaa pikavippiä. Herttavipiltä saatavat pikavipit ovat monipuolisia ja niiden kulut melko alhaisia. Esimerkiksi 100 euron pikalainasta sinun tulee maksaa kuluja vain 29 euroa.
Herttavippi.fi myöntää lainaa täysi-ikäisille Suomen kansalaisille, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi hakijoilta vaaditaan myös henkilökohtaista matkapuhelinliittymää lainan saamiseksi. Lainan myöntämisen edellytys on myös se, että sinulla ei saa olla suorittamattomia lainoja Herttavipille.

Voit hakea lainaa Herttavipiltä asiakaspalvelun ollessa auki maanantaista perjantaihin klo 9 – 21 ja lauantaista sunnuntaihin klo 11 – 19. Haet lainaa helposti rekisteröitymällä ensin asiakkaaksi. Rekisteröityminen tapahtuu TUPAS-tunnistautumisella pankkitunnuksiesi avulla. Tunnistautumisen jälkeen saat itsellesi henkilökohtaisen PIN-koodin, jonka avulla haet lainaa helposti ja nopeasti. Muista pitää PIN-koodisi tallessa, sillä ensimmäisen lainanhakukerran jälkeen sinun ei tarvitse enää tehdä tunnistautumista uudelleen. Voit hakea lainaa pelkällä PIN-koodilla yhden tekstiviestin avulla.

Tunnistautumisen jälkeen sinun tulee lähettää hakemuksesi tekstiviestillä palvelun verkkosivujen ohjeen mukaan. Saat vastauksen lainasi myöntämisestä hetken kuluttua matkapuhelimeesi. Tekstiviestin hinta on 1,90 euroa / lähetetty viesti. Sinun tulee vahvistaa hyväksytty lainapäätös tekstiviestillä. Ohjeet vahvistusviestin lähettämiseen löydät palvelun verkkosivujen etusivulta. Vahvistettuasi pikalainan, rahat siirretään tilillesi muutaman minuutin kuluessa. Seuraaviin pankkeihin saat reaaliaikaisen tilisiirron, joka tarkoittaa sitä, että rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa: Nordea, Osuuspankit, Sampo, Aktia, Paikalliset Osuuspankit ja Säästöpankit. Muille pankeille summan kirjautuminen voi viedä 1 – 2 pankkipäivää. Myös vahvistusviestin hinta on 1,90 euroa / lähetetty viesti.

Herttavippi.fi palvelun verkkosivulta löydät taulukon, josta löytyvät kaikki lainasummat sekä niihin liitettävät käsittelykulut. Lisäksi taulukosta löytyy lainasi todellinen vuosikorko. Laina-aikasi alkaa siitä päivästä, kun pikalaina maksetaan tilillesi. Laina tulee siis maksaa takaisin korkoineen ja kuluineen viimeistään eräpäivänä. Voit maksaa lainasi takaisin myös ennen eräpäivää ilman lisäkuluja.

Jos tarvitset lisää maksuaikaa, Herttavippi.fi joustaa tarvittaessa lainasi takaisinmaksuajassa. Sinulla on mahdollisuus siirtää laskusi eräpäivää yhden kerran, mutta siirto on tehtävä viimeistään laskun alkuperäisenä eräpäivänä. Ohjeet eräpäivän siirtämiseksi löydät kotiisi tulleesta laskusta. Eräpäivän siirrosta veloitetaan laskussa näkyvä uudelleenjärjestelypalkkio, joka lisätään maksettavaksi lainasi pääomaan.

Herttavippi.fi tarjoaa elämääsi helpon rahoituksen kun sitä eniten tarvitset. Saat pikalainan nopeasti ja helposti muutamalla tekstiviestillä tunnistautumisen jälkeen. Ensimmäisen lainanhakukerran jälkeen voit hakea lainaa pelkästään tekstiviestillä, jopa ilman tietokonetta ja nettiyhteyttä. Saat lainasta kotiisi laskun, jolla maksat vaivattomasti koko lainaamasi summan ja sen kulut. Herttavipin saaminen on helppoa ja jopa hauskaa – miksi antaisit rahapulan masentaa?

No comments yet.

Leave a Comment